Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

Telefoon: 010 - 420 03 93

Letselschade advocaat Rotterdam

 

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Rotterdam? Dan kunt u rekenen op Advocatenkantoor Hamers. Iedereen kan helaas slachtoffer worden van letsel, denk hierbij aan een bedrijfsongeval. Er komt dan een hoop op u af. Een advocaat die is gespecialiseerd in dit rechtsgebied kan u daarom een uitstekende hulp bieden in het aanvragen van onder andere een schadeclaim. Dankzij de hulp van de letselschade advocaat die werkzaam is in Rotterdam ziet u niets over het hoofd en onderneemt u de juiste stappen. Hierdoor kunt u zich richten op het herstel van de letselschade en op een juiste afhandeling met de tegenpartij.

 

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

 

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Arbeidsrecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

 

Verwacht een uitstekende kwaliteit

De schadeletsel advocaat die werkzaam is in Rotterdam en omstreken, staat voor het leveren van uitstekende kwaliteit. Omdat de advocaat op de hoogte is van de wet en regels die gelden, zal er te allen tijde in uw voordeel worden meegedacht en volgens de wet worden gehandeld.

 

Neem daarom contact op voor het maken van een afspraak. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal uw zaak worden besproken en tevens wordt er een plan van aanpak gemaakt. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website is te vinden of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten.

Contact

 

Advocatenkantoor Hamers

Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

 

Telefoon: 010 - 420 03 93

Fax: 010 – 420 02 30

Mail: info@advocatenkantoorhamers.nl

Volg ons op Facebook: