Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

Telefoon: 010 - 420 03 93

Advocatenkantoor Rotterdam

Zoekt u een advocatenkantoor in Rotterdam waar u terecht kunt voor advies of een procedure kunt starten? Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

 

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Algemene praktijk particulier
  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

 

Welkom op de website van Advocatenkantoor Hamers te Rotterdam. Wanneer u een juridisch vraagstuk heeft of in een conflict raakt en u hier zelf niet meer uit komt? Dan is het raadzaam om hiervoor de hulp in te schakelen van een advocaat die is gespecialiseerd in het desbetreffende rechtsgebied. Hierdoor zet u de eerste stap naar een goede oplossing.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een procedure wilt starten omtrent een geschil dan kunt u kosteloos een afspraak maken met dit advocatenkantoor te Rotterdam. Tijdens dit gesprek zal uw zaak worden besproken en tevens wordt er bepaald wat het plan van aanpak moet gaan worden. Indien u ervoor kiest om een zaak te starten dan kunt u rekenen op de kwaliteit en professionaliteit van de advocaat. Hij of zij gaat samen met u aan slag om ervoor te zorgen dat de procedure op de juiste manier wordt afgehandeld. Ook wanneer u slechts advies wenst of hulp bij het opstellen of controleren van bepaalde rechtsstukken bent u welkom.

 

Wat kunt u verwachten?

In principe zal de advocaat u te allen tijde op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de procedure. De advocaat zal bij u de stukken aanvragen die nodig zijn om te procedure te kunnen starten. Tevens zal de advocaat u op uw rechten en plichten attenderen en u hierin adviseren. Advocatenkantoor Hamers uit Rotterdam zal er alles aan doen om in uw belang te handelen. Dankzij de kennis van de wetten en regels die gelden, onderneemt u samen met een advocaat de juiste stappen om tot een oplossing te komen. Heet u een vraag of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact

 

Advocatenkantoor Hamers

Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

 

Telefoon: 010 - 420 03 93

Fax: 010 – 420 02 30

Mail: info@advocatenkantoorhamers.nl

Volg ons op Facebook: