Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

Telefoon: 010 - 420 03 93

Advocaat strafrecht in Rotterdam

U zoekt een advocaat strafrecht te Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij  Advocatenkantoor Hamers. Welkom en wellicht kunnen wij u van dienst zijn als u een procedure wilt starten die binnen het strafrecht valt. De advocaat die op de hoogte is van de wetten en regels die gelden binnen dit rechtsgebied kan u een uitstekend advies geven.

 

Naast de advocaat voor strafrecht kunt u bij ons kantoor te Rotterdam ook terecht voor al uw vragen en procedures omtrent de volgende rechtsgebieden:

 

 

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Arbeidsrecht

 

Wat kunt u doen?

Of u nu advies en hulp wenst in een zaak binnen het strafrecht of binnen een van de andere rechtsgebieden, u kunt vrijblijvend een afspraak maken met de advocaat bij ons kantoor te Rotterdam om het plan van aanpak te bespreken. De intake is gratis en tijdens dit gesprek worden ook de vervolgkosten besproken. Tevens zal u worden gevraagd om persoonlijke stukken en (eventueel) bewijsmateriaal aan te leveren dat van belang is voor uw zaak.

 

U zal door de advocaat te allen tijde op de hoogte gehouden worden van alle vorderingen. De advocaat zal in uw belang met u meedenken en alleen handelen wanneer u akkoord heeft gegeven.

 

Neem contact op

Zet de eerste stap naar die oplossing en neem contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

Contact

 

Advocatenkantoor Hamers

Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

 

Telefoon: 010 - 420 03 93

Fax: 010 – 420 02 30

Mail: info@advocatenkantoorhamers.nl

Volg ons op Facebook: