Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

Telefoon: 010 - 420 03 93

Welkom bij de advocaat arbeidsrecht te Rotterdam

 

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam dan bent u bij Advocatenkantoor Hamers aan het juiste adres. Binnen het arbeidsrecht kent men vele thema’s. De advocaat die hierin is gespecialiseerd kan u daarom uitstekend van dienst zijn. Denk hierbij aan het opstellen of aanpassen van een arbeidsovereenkomst en de voorwaarden. Of hulp bij het bieden van een oplossing bij een geschil tussen werknemer en werkgever.

 

Naast de advocaat die is gespecialiseerd binnen het arbeidsrecht in Rotterdam, kunnen wij u ook binnen de volgende rechtsgebieden van dienst zijn:

 

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Algemene praktijk particulier
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

 

Wat kunt u doen?

Wanneer u een beroep wilt doen op een advocaat die u van dienst kan zijn binnen het arbeidsrecht of binnen een van de eerder genoemde rechtsgebieden? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een intake. Dit is geheel vrijblijvend. De advocaat zal u vragen om persoonlijke stukken mee te nemen en (indien aanwezig) bewijsmateriaal.

 

U kunt er op vertrouwen dat de advocaat in uw voordeel met u zal meedenken. Daarom kunt u een uitstekend advies verwachten en een passende oplossing. Hierdoor voorkomt u dat u achteraf voor een verrassing komt te staan. Kortom, zet de juiste stappen en doe dit samen met een advocaat als u hulp wenst. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contact

 

Advocatenkantoor Hamers

Kurt Callostraat 17

3067 CZ Rotterdam

 

Telefoon: 010 - 420 03 93

Fax: 010 – 420 02 30

Mail: info@advocatenkantoorhamers.nl

Volg ons op Facebook: